Ahsoka’s Clone Trooper Hasbro Actiefiguur

Personage uit Star Wars

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0630509939367 Categorie: Filters: , , ,

Hasbro Actiefiguur van Ahsoka’s Clone Trooper uit Star Wars.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

Ahsoka’s Clone Trooper

Ahsoka Tano is Anakin Skywalker’s Togruta Jedi Padawan, die vocht in de Clone Wars en uiteindelijk de Jedi Order verliet nadat ze werd beschuldigd van het bombarderen van de Jedi Temple. Clone Troopers zijn kunstmatig geproduceerde soldaten. De Clone Troopers zijn gemaakt in speciale kloonfaciliteiten op de planeet Kamino uit het DNA van premiejager Jango Fett. De soldaten dienen als leger van de Galactic Republic tijdens de Clone Wars, die zijn naam ontleent aan de troopers. Alle klonen zijn genetisch gemanipuleerd om twee keer zo snel te verouderen als een normaal mens, zodat ze veel sneller klaar zijn voor inzet en loyaal zijn aan de hogere commandostructuur.

Grootte

14 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

Merk

Nummer