Zombie Spawn McFarlane Toys Actiefiguur

Personage uit Spawn

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926101812 Categorie: Filters: , , , , , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Zombie Spawn uit Spawn Ultra-Action Figures Series 7.

Spawn

Albert Francis Simmons, oftewel Al Simmons, werd geboren in Detroit, Michigan. Simmons is een zeer intelligente en fysiek sterke luitenant-kolonel in het Amerikaanse Korps Mariniers. Hij wordt later lid van de Amerikaanse geheime dienst en wordt een zeer onderscheiden lid. Dit leidt tot zijn aanwerving bij de Central Intelligence Agency (CIA). Eenmaal in de CIA, sluit Simmons zich aan bij de U.S. Security Group – een overkoepelende instantie die de CIA, de NSA en de NSC omvat – onder leiding van directeur Jason Wynn, en wordt een zeer capabele moordenaar.

Tijdens één van zijn missies in Borswana, laat zijn baas Jason Wynn hem vermoorden door zijn voormalige vriend en partner Chapel. Simmons sterft doordat hij in brand werd gestoken, en komt daarna in de hel terecht, waar hij het op een akkoordje met de heersende duivel Malebolgia gooit, uit liefde voor zijn vrouw Wanda. Simmons wil zijn vrouw zien en in ruil zal hij officier in het duivelse leger van Malebolgia worden. Malebolgia laat hem daarop terugkeren, maar wel vijf jaar na zijn dood én met een verbrande huid. Twee redenen waardoor zijn vrouw Wanda hem nooit meer zou herkennen. Wanda is na de dood van Al verliefd geworden op zijn beste vriend Terry Fitzgerald, waarmee ze tevens een kind heeft gekregen. Dit wordt Al te veel dus rebelleert hij tegen Malebolgia en blijft op aarde, waar hij zich terugtrekt in de steegjes van New York. Spawn wordt geconfronteerd met verschillende straatbendes waardoor hij veranderd in een donkere en meedogenloze antiheld.

Zombie Spawn

Een spawn kan honderden jaren overleven als hij zijn krachtvoorziening in de gaten houdt. Voordat hij Zomie Spawn werd, stierf deze krijger op zeer jonge leeftijd door toedoen van een ander. Hij wilde voor altijd leven en zocht wraak op zijn moordenaar, dus sloot hij een deal met Malebolgia, de leider van de Darklands. Nu nadert Zombie Spawn, gewapend met een hightech geweer en kettingzaag, het einde van zijn bestaan op aarde. Zijn lichaam en wapenrusting zijn honderden keren gerepareerd, maar hij weigert op te geven.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

1996

Merk

Nummer