Violator McFarlane Toys Actiefiguur

Personage uit Spawn

24,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926902426 Categorie: Filters: , , , , , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Violator uit Spawn inclusief stripboek.

Violator

Violator is de oudste en machtigste van vijf uit de hel geboren demonen die bekend staan ​​als de Phlebiac Brothers, en zijn belangrijkste doel is om Hellspawns te begeleiden naar het vervullen van Satans verlangen: het cultiveren van boze zielen op aarde voor Hell’s Army. Hij is de gids geweest voor meerdere Hellspawn, waaronder de huidige Spawn, Al Simmons. Violator beschouwt de mensheid echter als zwak en beweert daarom dat demonen de legers van de hel moeten leiden, en niet Spawn. Veel van zijn aardse activiteiten, al dan niet gesanctioneerd door de hel, zijn erop gericht superioriteit aan zijn meester te bewijzen.

De vermomming van de Violator is die van de Clown, een kleine dikke kale man met dreigende schmink. Zijn handen zijn echter gebonden door zijn rol, omdat hij geen Spawn kan doden zonder een bevel van zijn superieuren. Zijn rol is niet om de Hellspawn te doden, maar om ze te verzwakken en ervoor te zorgen dat ze hun krachten verspillen om verwoesting aan te richten. Zijn voornaamste doel is om de jonge Hellspawn te verzorgen en voor te bereiden op hun dienst in het leger van Satan. Hij is meerdere keren gedood, elke keer om terug te keren naar de hel en gereanimeerd door zijn meester.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met stripboek

Uitgave

1994

Merk

Nummer