Violator Chopper McFarlane Toys Actiefiguur

Personage en motor uit Spawn

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926102123 Categorie: Filters: , , , , , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Violator en Chopper uit Spawn.

Violator

Violator is de oudste en machtigste van vijf uit de hel geboren demonen die bekend staan ​​als de Phlebiac Brothers, en zijn belangrijkste doel is om Hellspawns te begeleiden naar het vervullen van Satans verlangen: het cultiveren van boze zielen op aarde voor Hell’s Army. Hij is de gids geweest voor meerdere Hellspawn, waaronder de huidige Spawn, Al Simmons. Violator beschouwt de mensheid echter als zwak en beweert daarom dat demonen de legers van de hel moeten leiden, en niet Spawn. Veel van zijn aardse activiteiten, al dan niet gesanctioneerd door de hel, zijn erop gericht superioriteit aan zijn meester te bewijzen.

De huidige vermomming van de Violator is die van de clown, een kleine dikke kale man met dreigende schmink. Zijn handen zijn echter gebonden door zijn rol, omdat hij geen Spawn kan doden zonder een bevel van zijn superieuren. Zijn rol is niet om de Hellspawn te doden, maar om ze te verzwakken en ervoor te zorgen dat ze hun krachten verspillen om verwoesting aan te richten. Zijn voornaamste doel is om de jonge Hellspawn te verzorgen en voor te bereiden op hun dienst in het leger van Satan. Hij is meerdere keren gedood, elke keer om terug te keren naar de hel en gereanimeerd door zijn meester.

Deze set wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

30 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met motor

Uitgave

1995

Merk

Nummer