Tiffany II McFarlane Toys Actiefiguur

Personage uit Spawn

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926112030 Categorie: Tags: , , , , , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Tiffany II uit Spawn Ultra-Action Figures Classic Series 17.

Spawn

Albert Francis Simmons, oftewel Al Simmons, werd tijdens één van zijn missies vermoord door zijn voormalige vriend en partner Chapel. Simmons sterft doordat hij in brand werd gestoken, en komt daarna in de hel terecht, waar hij het op een akkoordje met de heersende duivel Malebolgia gooit, uit liefde voor zijn vrouw Wanda. Simmons wil zijn vrouw zien en in ruil zal hij officier in het duivelse leger van Malebolgia worden. Malebolgia laat hem daarop terugkeren, maar wel vijf jaar na zijn dood én met een verbrande huid. Al rebelleert tegen Malebolgia en blijft op aarde, waar hij veranderd in een donkere en meedogenloze antiheld met de naam Spawn.

Tiffany

Tiffany is een Hellspawn jager en daarom is de meest actuele Hellspawn, Al Simmons, haar primaire doelwit. Ze heeft een langdurige rivaliteit met mede Hellspawn jager Angela en haar doel is om de beste Hellspawn jager in het hemelse leger te worden. In haar eerste poging om Spawn te verslaan werd ze op een griezelige manier verslagen. Hoewel ze het gevecht verloor, ontsnapte ze met haar leven, aangezien de nog onervaren Spawn niet besefte dat alleen het vernietigen van het fysieke lichaam van een engel niet genoeg is om het echt te doden.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

18 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2000

Merk