Aanbieding!

Swee’Pea & Jeep Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Personages uit Popeye the Sailor Man

24,95

Op voorraad

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van Swee’Pea en Jeep uit Popeye the Sailor Man.

Popeye the Sailor Man

In sommige verhalen kreeg Popeye the Sailor Man geluk door over de kop van de Whiffle Hen te wrijven, maar later kreeg hij zijn kracht van het eten van spinazie. Popeye lijkt ongemanierd en ongeschoold, maar toch komt hij vaak met oplossingen voor problemen die voor de politie of de wetenschappelijke gemeenschap onoverkomelijk lijken. Hij heeft Sherlock Holmes-achtige onderzoekskracht, wetenschappelijke kennis en succesvolle diplomatieke argumenten getoond. Zijn pijp heeft onder andere gediend als snijbrander, straalmotor, propeller, periscoop, muziekinstrument en een fluitje waarmee hij zijn kenmerkende deuntje produceert. Popeye eet ook spinazie door zijn pijp en soms zuigt hij het blikje samen met de inhoud naar binnen. Er heerst een driehoeksverhouding tussen Popeye, Olive en Brutus waarbij Brutus eindeloze pogingen doet om Olive van Popeye af te pakken.

Swee’Pea en Jeep

Swee’Pea lijkt opgevoed te worden door Olive Oyl, hoewel het onduidelijk is of hij haar eigen kind is. Hij is als baby blijkbaar oud genoeg om normaal te praten en kan indien nodig stoten uitdelen; zijn uiterlijk blijft echter dat van een kruipende baby.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

17 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2006

Merk