Brutus Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Personage uit Popeye the Sailor Man

29,95

Uitverkocht

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van Brutus uit Popeye the Sailor Man.

Popeye the Sailor Man

In sommige verhalen kreeg Popeye the Sailor Man geluk door over de kop van de Whiffle Hen te wrijven, maar later kreeg hij zijn kracht van het eten van spinazie. Popeye lijkt ongemanierd en ongeschoold, maar toch komt hij vaak met oplossingen voor problemen die voor de politie of de wetenschappelijke gemeenschap onoverkomelijk lijken. Hij heeft Sherlock Holmes-achtige onderzoekskracht, wetenschappelijke kennis en succesvolle diplomatieke argumenten getoond. Zijn pijp heeft onder andere gediend als snijbrander, straalmotor, propeller, periscoop, muziekinstrument en een fluitje waarmee hij zijn kenmerkende deuntje produceert. Popeye eet ook spinazie door zijn pijp en soms zuigt hij het blikje samen met de inhoud naar binnen. Er heerst een driehoeksverhouding tussen Popeye, Olive en Brutus waarbij Brutus eindeloze pogingen doet om Olive van Popeye af te pakken.

Brutus

Brutus is een wrede, bebaarde, gespierde bullebak die fungeert als Popeye’s aartsvijand en aartsrivaal voor de liefde van Olive Oyl. Hij gebruikt meestal brute kracht en/of bedrog om zijn verschillende doelen te bereiken. Zijn stem is heel hard en diep, met een onbegrijpelijke beerachtige grom tussen woorden en zinnen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

18 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2006

Merk