Aanbieding!

Daena Hasbro Actiefiguur

Personage uit Planet of the Apes

9,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0076930521137 Categorie: Filters: , , , ,

Hasbro Actiefiguur van Daena uit Planet of the Apes.

Planet of the Apes

Planet of the Apes gaat over een wereld waarin mensen en intelligente apen strijden om controle. Het begint allemaal met een noodlanding van een astronautenbemanning op een vreemde planeet in de verre toekomst. Hoewel de planeet in eerste instantie verlaten lijkt, stuiten de overlevende bemanningsleden op een samenleving waarin apen zijn geëvolueerd tot wezens met mensachtige intelligentie en spraak. De apen hebben de rol aangenomen van de dominante soort en mensen zijn stomme wezens die dierenhuiden dragen.

Daena

Daena is een rebels vrouwelijk lid van de menselijke Tek-clan en dochter van Sarai en Karubi. Ze woont in de jungle rond Ape City en word samen met haar vader, Birn en Gunnar gevangen genomen door de slavendrijver Limbo en verkocht aan de chimpansee activist Ari. Ze ontsnapt met Leo Davidson naar de Verboden Zone en verzameld haar volk in opstand tegen de macht van de apen.

Dit figuur wordt geleverd in een gripzak met de originele kaart die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de kaart.

Grootte

16,5 cm

Verpakking

Kaart in gripzak

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2001

Merk

Nummer