Tai Huang Zizzle Actiefiguur

Piraat uit Pirates of the Caribbean

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 8001444400830 Categorie: Filters: , , ,

Zizzle Actiefiguur van Tai Huang uit Pirates of the Caribbean.

Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean volgt de avonturen van Captain Jack Sparrow, Will Turner en Elizabeth Swann die plaatsvinden in de Gouden Eeuw van Piraterij, en spelen zich voornamelijk af in het Caribisch gebied. Smid Will Turner werkt samen met de excentrieke piraat Captain Jack Sparrow om Turners liefde Elizabeth Swann te redden van vervloekte piraten onder leiding van Jacks muitende voormalige eerste stuurman Hector Barbossa. Jack wil wraak nemen op Barbossa, die hem achterliet op een eiland voordat hij zijn piratenschip de Black Pearl veroverde.

Tai Huang

Tai Huang is de kapitein van de bewakers van Sao Feng, gestationeerd in Singapore ten tijde van de reddingspoging voor Jack Sparrow. Huang bezit een Frans enkelschots vuursteenpistool met een kleine bajonet eraan, samen met een Dao die hij aan zijn riem draagt. Huang draagt sandalen en een broek met korte pijpen.

Dit figuur wordt geleverd in originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

10 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2007

Merk

Nummer