Sao Feng NECA Actiefiguur

Piraat uit Pirates of the Caribbean

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0634482301661 Categorie: Filters: , , , ,

NECA Actiefiguur van Sao Feng uit Pirates of the Caribbean.

Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean volgt de avonturen van Captain Jack Sparrow, Will Turner en Elizabeth Swann die plaatsvinden in de Gouden Eeuw van Piraterij, en spelen zich voornamelijk af in het Caribisch gebied. Smid Will Turner werkt samen met de excentrieke piraat Captain Jack Sparrow om Turners liefde Elizabeth Swann te redden van vervloekte piraten onder leiding van Jacks muitende voormalige eerste stuurman Hector Barbossa. Jack wil wraak nemen op Barbossa, die hem achterliet op een eiland voordat hij zijn piratenschip de Black Pearl veroverde.

Sao Feng

Sao Feng is een legendarische Chinese piraat, bekend tijdens het tijdperk van piraterij. Als Pirate Lord van Singapore word Sao Feng gevreesd van Malaya tot Macao. Hij is slim en niet iemand die gevaar uit de weg gaat, zoals de vele littekens op zijn kaalgeschoren hoofd onthullen. Sao Feng zou echter graag zijn medepiraten naar de galg sturen in ruil voor veiligheid van de Oost-Indische Compagnie. Feng is een imposant figuur, meestal gekleed in gewaden met een schouderbeschermer en een gepantserde riem die is ingelegd met jadestenen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk