Sombra, Zarya, Junkrat & Mercy Funko Pop Verzamelfiguren

Personages uit Overwatch

49,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698617987 Categorie: Filters: , , , ,

Funko Pop Verzamelfiguren van Sombra, Zarya, Junkrat en Mercy uit Overwatch.

Sombra

Stealth en slopende aanvallen maken van Sombra een krachtige infiltrant. Ze is de archetypische technomancer van Overwatch op dezelfde manier als Widowmaker de archetypische sluipschutter is. Haar hacking kan vijanden verstoren, waardoor ze gemakkelijker uit te schakelen zijn, terwijl haar EMP de overhand geeft tegen meerdere vijanden tegelijk. Sombra’s vermogen om zichzelf te verplaatsen en te camoufleren, maakt haar een moeilijk doelwit om vast te pinnen.

Zarya

Zarya zet krachtige persoonlijke barrières in die binnenkomende schade omzetten in energie voor haar enorme deeltjeskanon en is van onschatbare waarde in de frontlinies van elk gevecht.

Junkrat

Junkrats gebiedsontkennende bewapening omvat een Frag Launcher die granaten laat stuiteren, Concussion Mines die vijanden laten vliegen en Steel Traps die vijanden uitschakelen in hun sporen.

Mercy

Mercy’s Valkyrie Suit helpt haar als een beschermengel dicht bij haar teamgenoten te houden; ze genezen, opwekken of versterken met de stralen die uit haar Caduceus Staff komen.

Grootte

10 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

4 figuren

Uitgave

Merk

Nummer

307 + 306 + 308 + 304