Graf Orlok Aztech Toyz Actiefiguur

Personage uit Nosferatu

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0696198990027 Categorie: Filters: , , , ,

Aztech Toyz Actiefiguur van Graf Orlok uit Nosferatu Silent Screamers Series 1.

Graf Orlok

Graf Orlok is een vampier uit Transsylvanië, en staat bekend als “The Bird of Death”, die zich tegoed doet aan het bloed van levende mensen. Hij wordt verondersteld te zijn gemaakt door Belial, de luitenant demoon van Satan. Orlok woont alleen in een enorm kasteel verborgen tussen de ruige toppen in een verloren hoek van de Karpaten. Het kasteel is gehuld in schaduwen en is zwaar verwaarloosd met een zeer sinistere sfeer. Hij heeft een bondgenootschap met woningmakelaar Knock en wil een huis kopen in de stad Wisborg.

Lokale boeren leven in angst voor Orlok en gaan er nooit op uit in het donker. Volgens The Book of the Vampires moet Nosferatu overdag in de onheilige aarde slapen vanuit hun graven om hun macht te behouden. Ook staat er in het boek dat – in plaats van een steek in het hart – de Nosferatu alleen kan worden overwonnen als een vrouw die zuiver van hart is, hem bereidwillig lang genoeg van haar bloed eten drinken om te voorkomen dat hij beschutting zoekt tegen zonsopgang.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2000

Merk

Nummer