Cosmo Palisades Toys Speelfiguur

Personage uit Fairly Odd Parents

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0666620122821 Categorie: Filters: , , , ,

Palisades Toys Speelfiguur van Cosmo uit Fairly Odd Parents.

Fairly Odd Parents

De feeën Cosmo en Wanda zijn afkomstig uit de feeënwereld. Hun lotsbestemming is het helpen van kinderen die om wat voor reden dan ook ongelukkig zijn, en zij zijn dan ook toegewezen aan Timmy Turner. Cosmo en Wanda zijn al zo’n 10.000 jaar getrouwd en samen heeft het stel door de jaren heen vele, vele kinderen gelukkig proberen te maken. Zo waren ze in de jaren 70 onder meer de feeënpeetouders van Bill Gates, Walt Disney, Tina Turner en Vanilla Ice, maar ook van Denzel Crocker, de gevreesde leraar van Timmy.

Cosmo en Wanda kunnen vrijwel alle wensen vervullen, behalve wanneer deze ingaan tegen “De Regels”. Deze staan opgetekend in een wetboek waar iedere fee zich aan moet houden. Ook wordt hun de toverkracht tijdelijk ontnomen als ze opgesloten raken onder een schepnet. Cosmo en Wanda krijgen later een feeënbaby genaamd Poof en een feeënhond genaamd Sparky.

Cosmo en Wanda

Cosmo scoort op de schaal van hersens niet hoog. Eigenlijk is ‘hersens’ wel het laatste woord dat je zou gebruiken om Cosmo te beschrijven. Desondanks bedoelt hij alles goed en houdt hij zielsveel van Timmy en Wanda.

Dit figuur wordt geleverd in originele geopende verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

12 cm

Verpakking

Blister (geopend)

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2005

Merk

Nummer