Time Traveler Palisades Toys Actiefiguur

Personage uit Micronauts

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0666630110108 Categorie: Filters: , ,

Palisades Toys Actiefiguur van Time Traveler uit Micronauts.

Micronauts

They come from Innerspace! In de jaren 70 maakte de wereld voor het eerst kennis met de verrassende en verbazingwekkende nieuwe wereld van de Micronauts. Deze zeer gedetailleerde, super speelbare figuren werden oorspronkelijk tot leven gebracht door het legendarische speelgoedbedrijf Mego en zijn nog steeds zeer gewild bij kinderen en verzamelaars van alle leeftijden. Palisades Toys is trots om deze reproducties van het klassieke speelgoed te presenteren. Met aandacht voor detail en een paar extra verrassingen, zullen deze nieuwe en verbeterde reproducties de weg vrijmaken voor geheel nieuwe Micronauts actiefiguren!

Time Traveler

Time Traveler, de eerste van de Micronauts, werd uitgebracht in 1977 en schitterde in de ogen van talloze verzamelaars over de hele wereld. Maar wie zijn deze veelkleurige wezens die de Microverse bevolken en het nieuwe millennium bereiken? Zijn het wezens van licht en energie, of ruimtestrijders uit een wereld van technologische en mechanische perfectie? Dit kunnen ze zijn, en nog veel meer! De Time Travelers uit de jaren 70 kwamen in 8 verschillende transparante en ondoorzichtige kleuren, elk met een van de 4 verschillende borstpanelen. Nu ze zijn uitgerust met 2 nieuwe extra borstpanelen die willekeurig in het pakket zijn verpakt!

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

9 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2002

Merk