Space Glider Gold Palisades Toys Actiefiguur

Personage uit Micronauts

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0666620110149-G Categorie: Filters: , ,

Palisades Toys Actiefiguur van Space Glider uit Micronauts.

Micronauts

They come from Innerspace! In de jaren 70 maakte de wereld voor het eerst kennis met de verrassende en verbazingwekkende nieuwe wereld van de Micronauts. Deze zeer gedetailleerde, super speelbare figuren werden oorspronkelijk tot leven gebracht door het legendarische speelgoedbedrijf Mego en zijn nog steeds zeer gewild bij kinderen en verzamelaars van alle leeftijden. Palisades Toys is trots om deze reproducties van het klassieke speelgoed te presenteren. Met aandacht voor detail en een paar extra verrassingen, zullen deze nieuwe en verbeterde reproducties de weg vrijmaken voor geheel nieuwe Micronauts actiefiguren!

Space Glider

In 1977 was de kleinschalige productie van het gegoten lichaam van de Space Glider en het veerbelaste Wing Pack hun tijd jaren vooruit en waren ze een gewaardeerd onderdeel van elke verzameling actiefiguren. Space Glider reist door een Microversum bevolkt door hightech helden, machtige schurken en plunderende aliens. De Space Gliders uit de jaren 70 – ongeacht de kleur – waren alleen uitgerust met een blauwe helm. Space Gliders in het nieuwe millennium hebben hun eigen op kleur afgestemde helmen en een geheel nieuwe Space Blaster!

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

9 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2002

Merk