Membros Yellow Palisades Toys Actiefiguur

Personage uit Micronauts

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0666620110224-Y Categorie: Filters: , ,

Palisades Toys Actiefiguur van Membros uit Micronauts.

Micronauts

They come from Innerspace! In de jaren 70 maakte de wereld voor het eerst kennis met de verrassende en verbazingwekkende nieuwe wereld van de Micronauts. Deze zeer gedetailleerde, super speelbare figuren werden oorspronkelijk tot leven gebracht door het legendarische speelgoedbedrijf Mego en zijn nog steeds zeer gewild bij kinderen en verzamelaars van alle leeftijden. Palisades Toys is trots om deze reproducties van het klassieke speelgoed te presenteren. Met aandacht voor detail en een paar extra verrassingen, zullen deze nieuwe en verbeterde reproducties de weg vrijmaken voor geheel nieuwe Micronauts actiefiguren!

Membros

Een glibberige indringer uit de afgelegen wereld van Viceros. Deze buitenaardse horror is een synthese van vlees en brute wapens. Een van de meest opvallende van de unieke en controversiële Micronauts Aliens lijn. Membros is eigenlijk een zeeslakachtig wezen met een zacht lichaam en een mond met vlijmscherpe tanden. De populaire Micronaut Aliens deelden de gemeenschappelijke eigenschap van blootgestelde gloeiende hersenen – een eigenschap die Membros in overvloed bezit! Misschien mild voor de huidige normen, veel Micronaut verzamelaars kunnen zich de afschuw van hun ouders herinneren toen de buitenaardse wezens voor het eerst werden vrijgelaten in de late jaren zeventig.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

9 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2002

Merk