Acroyear Palisades Toys Actiefiguur

Personage uit Micronauts

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0666620110187 Categorie: Tags: , ,

Palisades Toys Actiefiguur van Acroyear uit Micronauts.

Micronauts

They come from Innerspace! In de jaren 70 maakte de wereld voor het eerst kennis met de verrassende en verbazingwekkende nieuwe wereld van de Micronauts. Deze zeer gedetailleerde, super speelbare figuren werden oorspronkelijk tot leven gebracht door het legendarische speelgoedbedrijf Mego en zijn nog steeds zeer gewild bij kinderen en verzamelaars van alle leeftijden. Palisades Toys is trots om deze reproducties van het klassieke speelgoed te presenteren. Met aandacht voor detail en een paar extra verrassingen, zullen deze nieuwe en verbeterde reproducties de weg vrijmaken voor geheel nieuwe Micronauts actiefiguren!

Acroyear

Deze mechanische schurk was een van de eerste en meest populaire Micronauts. Zijn zware gegoten uitrusting, felgekleurd chroom en imposante vleugels maken hem al decennia lang een favoriet bij verzamelaars. De gedachten van deze vijand van de Micronauten worden geobserveerd achter zijn ridderachtige helm, maar zijn zwaard maakt zijn bedreiging voor de Microverse scherp duidelijk! Het vogelachtige accessoire van Acroyear werd in 1977 nooit geïdentificeerd, maar is eigenlijk bedoeld als Spy-Drone.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

10 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2002

Merk