Trix Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Mascotte van Trix

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0830395000251 Categorie: Filters: , , , ,

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van Trix.

Trix

Trix is een antropomorf cartoon konijn dat kinderen wil misleiden om hem een ​​kom Trix ontbijtgranen te geven. Hij barst van het enthousiasme maar wordt keer op keer ontdekt. De kinderen waarschuwen hem altijd met de kenmerkende zin: “Silly rabbit! Trix is for kids!” aan het einde van de reclame. Deze advertenties aan het eind van de jaren zestig en het begin van de jaren zeventig werden soms afgesloten door het konijn met de zin “And sometimes for tricky rabbits!”.

Trix is ontstaan ​​als een pop voordat hij werd geanimeerd. De benarde situatie van het konijn heeft vergelijkingen met Sisyphus, een Grieks figuur die gedoemd was eindeloos een zinloze taak te herhalen. Hij slaagde er af en toe in om de ontbijtgranen te eten, waaronder vijf keer als resultaat van een wedstrijd met de titel “Let The Rabbit Eat Trix”. De resultaten van de stemming waren overweldigend “ja”, en Trix werd afgebeeld in een volgende commercial terwijl hij genoot van een kom ontbijtgranen. Kinderen die gestemd hebben, kregen een button op basis van hun stem bij de verkiezing. In 1991 won de Trix Rabbit een Tour de Trix Bicycle Race. Aan het einde van de race maken twee juryleden ruzie over de vraag of het konijn de prijs heeft verdiend. Om het lot van de prijs te bepalen, werden de kinderen opgeroepen om hun stem in te sturen. Het resultaat was wederom “ja” en het konijn kreeg zijn geliefde ontbijtgranen.

In reclamespots uit 1967, de jaren zeventig en de jaren tachtig vermomde Trix zichzelf met kostuums die zo divers waren als een ballonverkoper, een schilder en een indiaan. Een alternatieve slogan voor de ontbijtgranen was: “Oranges, lemons, and grapes I see; the fruit taste of Trix is all for me!”. Trix kreeg zelfs een keer hulp van Bugs Bunny om de cornflakes te krijgen.

De populariteit van het konijn bracht hem ertoe om te verschijnen in commercials voor andere producten, zoals een “Got Milk?” advertentie, waarin hij zichzelf vermomt als een man die Trix uit een supermarkt haalt, maar beseft dat hij geen melk meer heeft, tot zijn grote verdriet.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2002

Merk

Nummer