Wolverine Jada Toys Metals Die Cast Verzamelfiguur

Mutant uit X-Men

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0801310979020 Categorie: Filters: , , , , , ,

Jada Toys Metals Die Cast Verzamelfiguur van Wolverine uit X-Men.

X-Men

X-Men draait om mutanten mensen met bijzondere gemuteerde eigenschappen. Vanwege deze krachten worden mutanten gehaat en gevreesd door de normale mensen. Professor Charles Xavier is zo’n mutant en runt een speciale school waar hij mutanten leert met hun krachten om te gaan. Hij wil kosten wat het kost mutanten en mensen in vrede samen laten leven, maar wordt tegengewerkt door zijn oude vriend Magneto. Magneto heeft als kind in een concentratiekamp van de nazi’s gezeten en heeft met eigen ogen gezien waar rassenhaat toe kan leiden. Vrezend dat mutanten hetzelfde lot zullen ondergaan wil hij dat mutanten de wereld veroveren.

De X-Men worden opgericht door Charles Xavier. Oorspronkelijk bestaat het team uit Scott Summers (Cyclops), Warren Worthington III (Archangel), Henry ‘Hank’ McCoy (Beast), Bobby Drake (Iceman) en Jean Grey (Marvel Girl). Tijdens een missie naar het eiland Krakoa worden de oorspronkelijke X-Men gevangen en komt een tweede team hen redden. Dit team introduceert James Howlett (Wolverine), Peter Rasputin (Colossus), Kurt Wagner (Nightcrawler) en Ororo Munroe (Storm).

Wolverine

Wolverine wordt geboren als James “Jimmy” Howlett, vaak The Wolverine genoemd en ook wel bekend als Logan. Hij is een mutant geboren met intrekbare onderarmklauwen, verbeterde fysieke parameters en een krachtige genezende factor. Wolverine is de co-leider van de X-Men en ook een beroemde held en krijger die een veteraan is van meerdere oorlogen.

Grootte

10 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2017

Merk