Nightcrawler Toy Biz Actiefiguur

Mutant uit X-Men

39,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0035112482383 Categorie: Filters: , , , , , ,

Toy Biz Actiefiguur van Nightcrawler uit X-Men.

Nightcrawler

Kurt Wagner werd geboren met bepaalde ongewone fysieke kenmerken, maar zijn vermogen om te zichzelf te teleporteren kwam pas in de puberteit naar voren. Lang voordat zijn teleportatie kracht ontstond, had Wagner een enorme behendigheid, en tegen zijn adolescentie was hij de steracrobaat en luchtkunstenaar van het circus geworden. Het circuspubliek nam aan dat hij een normaal mens was die een duivelskostuum droeg.

Jaren later ontdekte Kurt dat zijn pleegbroer Stefan gek was geworden en verschillende kinderen op brute wijze had vermoord. De dorpelingen van Winzeldorf, die uit Kurts uiterlijk aannamen dat hij degene was die de kinderen had vermoord, vielen hem aan. Ze stonden op het punt hem te vermoorden toen ze allemaal psychisch verlamd werden door professor Charles Xavier, die Wagner kwam rekruteren voor de X-Men. Met de codenaam Nightcrawler wordt Wagner lid van de X-Men.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

20 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

1999

Merk

Nummer