U.S. Agent Hasbro Marvel Legends Actiefiguur

Superschurk uit Marvel Universe

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993942718 Categorie: Filters: , , , , , , ,

Hasbro Marvel Legends Actiefiguur van U.S. Agent uit Marvel Universe.

Marvel Universe

Het Marvel Universe is een universum waar de verhalen van Marvel plaatsvinden. Superteams als de Avengers, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele Marvel superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Widow, Black Panther, Hulk en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, en antihelden als Deadpool, Venom, Ghost Rider en Loki.

Het Marvel Universum kan gezien worden als een multiverse dat bestaat uit duizenden afzonderlijke universums en ook wel bekend staat als Earth-616 of Prime Earth. Het Marvel Universum is sterk gebaseerd op de echte wereld. De aarde in het Marvel Universe heeft alle kenmerken van de echte, zoals dezelfde landen, mensen en historische gebeurtenissen. Het bevat echter ook veel andere fictieve elementen, waaronder landen als Wakanda en Latveria, en organisaties als het spionagebureau S.H.I.E.L.D.

U.S. Agent

Jonathan F. “John” Walker is een voormalig kapitein van het 75th Rangers Regiment van het Amerikaanse leger, die werd gekozen om Steve Rogers op te volgen als de tweede Captain America. Zijn aspiraties om Rogers nalatenschap waar te maken, wekten echter de woede van Sam Wilson en Bucky Barnes in hun achtervolging van de Flag Smashers, waarin hij het Super Soldier Serum nam nadat hij Karli Morgenthau niet had gepakt. Toen zijn partner en beste vriend Lemar Hoskins sneuvelde, vermoordde Walker op brute wijze een buitenlander die zich overgaf, wat ertoe leidde dat hij werd ontslagen. Walker confronteerde Morgenthau opnieuw voordat hij zijn wraak opgaf om samen met Wilson en Barnes haar aanval op de GRC te dwarsbomen. Ondanks zijn ontslag werd Walker gerekruteerd door regeringsagent Valentina Allegra de Fontaine om Amerika in het geheim te blijven dienen, waardoor hij werd omgedoopt tot U.S. Agent.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

Merk

Nummer