Electro Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Superschurk uit Marvel Universe

24,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0849803039752 Categorie: Filters: , , , , , , , ,

Funko Wacky Wobbler Glow in the Dark Verzamelfiguur van Electro uit Marvel Universe.

Marvel Universe

Het Marvel Universe is een universum waar de verhalen van Marvel plaatsvinden. Superteams als de Avengers, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele Marvel superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Widow, Black Panther, Hulk en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, en antihelden als Deadpool, Venom, Ghost Rider en Loki.

Het Marvel Universum kan gezien worden als een multiverse dat bestaat uit duizenden afzonderlijke universums en ook wel bekend staat als Earth-616 of Prime Earth. Het Marvel Universum is sterk gebaseerd op de echte wereld. De aarde in het Marvel Universe heeft alle kenmerken van de echte, zoals dezelfde landen, mensen en historische gebeurtenissen. Het bevat echter ook veel andere fictieve elementen, waaronder landen als Wakanda en Latveria, en organisaties als het spionagebureau S.H.I.E.L.D.

Electro

Een ongewoon geconfigureerd magnetisch veld wordt gecreëerd wanneer Max Dillon door de bliksem wordt getroffen terwijl hij stroomvoerende hoogspanningsdraden en een opgerolde haspel van een inch kabel vasthoudt, waardoor hij bovenmenselijke krachten krijgt. Electro kan enorme hoeveelheden elektriciteit opwekken, tot ongeveer 100.000 volt. Hij kan deze elektrostatische energie gebruiken als bliksem uit zijn vingertoppen, en zijn maximale lading is meer dan genoeg om een ​​normaal mens te doden. Wanneer zijn lichaam tot een hoog niveau wordt opgeladen, wordt hij bovenmenselijk sterk en snel. Electro kan ook over hoogspanningslijnen glijden door de daarin aanwezige elektriciteit te gebruiken voor voortstuwing, waardoor hij daadwerkelijk op bliksemschichten rijdt. Hij kan ook de energie van elektrische apparatuur en elektriciteitscentrales absorberen om zichzelf op te laden en zijn krachten verder te vergroten.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2014

Merk

Nummer