Shang-Chi Toy Biz Actiefiguur

Superheld uit Marvel Universe

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0035112483090 Categorie: Filters: , , , , , ,

Toy Biz Actiefiguur van Shang-Chi uit Marvel Universe.

Marvel Universe

Het Marvel Universe is een universum waar de verhalen van Marvel plaatsvinden. Superteams als de Avengers, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele Marvel superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Widow, Black Panther, Hulk en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, en antihelden als Deadpool, Venom, Ghost Rider en Loki.

Het Marvel Universum kan gezien worden als een multiverse dat bestaat uit duizenden afzonderlijke universums en ook wel bekend staat als Earth-616 of Prime Earth. Het Marvel Universum is sterk gebaseerd op de echte wereld. De aarde in het Marvel Universe heeft alle kenmerken van de echte, zoals dezelfde landen, mensen en historische gebeurtenissen. Het bevat echter ook veel andere fictieve elementen, waaronder landen als Wakanda en Latveria, en organisaties als het spionagebureau S.H.I.E.L.D.

Shang-Chi

Zheng Shang-Chi, ook bekend als de Master of Kung Fu en Brother Hand, is een superheld in het Marvel Universum. Beschreven als de grootste vechtkunstenaar ter wereld, is Shang-Chi sinds zijn geboorte getraind om de ultieme vechter te zijn met een specialisatie in verschillende ongewapende en op wapens gebaseerde wushu-stijlen, waaronder het gebruik van de gon, nunchaku en jian. Shang-Chi neemt later de leiding over van de Five Weapons Society en krijgt de Ten Rings wapens in handen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

13 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

1999

Merk