Quake Hasbro Marvel Legends Actiefiguur

Superheld uit Marvel Universe

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993942664 Categorie: Filters: , , , , , , ,

Hasbro Marvel Legends Actiefiguur van Quake uit Marvel Universe.

Marvel Universe

Het Marvel Universe is een universum waar de verhalen van Marvel plaatsvinden. Superteams als de Avengers, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele Marvel superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Widow, Black Panther, Hulk en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, en antihelden als Deadpool, Venom, Ghost Rider en Loki.

Het Marvel Universum kan gezien worden als een multiverse dat bestaat uit duizenden afzonderlijke universums en ook wel bekend staat als Earth-616 of Prime Earth. Het Marvel Universum is sterk gebaseerd op de echte wereld. De aarde in het Marvel Universe heeft alle kenmerken van de echte, zoals dezelfde landen, mensen en historische gebeurtenissen. Het bevat echter ook veel andere fictieve elementen, waaronder landen als Wakanda en Latveria, en organisaties als het spionagebureau S.H.I.E.L.D.

Quake

Daisy Johnson, ook wel bekend als Quake, is de dochter van superschurk Mister Hyde. Ze is een geheim agente van de inlichtingenorganisatie S.H.I.E.L.D. met de kracht om trillingen te manipuleren. Daisy Johnson is een van de meest opmerkelijke en krachtige vrouwelijke superhelden. Vanwege haar onmenselijke metabolisme bezit Daisy Johnson fysieke vaardigheden die groter zijn dan het maximale potentieel dat door mensen kan worden bereikt, waaronder bovenmenselijke kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, duurzaamheid, behendigheid en reflexen.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

Merk

Nummer