Korg Eaglemoss Hero Collector Verzamelfiguur

Superheld uit Marvel Universe

17,50

Uitverkocht

Artikelnummer: 5059072005944 Categorie: Filters: , , , , , , ,

Eaglemoss Hero Collector Verzamelfiguur van Korg uit Marvel Universe.

Marvel Universe

Het Marvel Universe is een universum waar de verhalen van Marvel plaatsvinden. Superteams als de Avengers, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele Marvel superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Widow, Black Panther, Hulk en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, en antihelden als Deadpool, Venom, Ghost Rider en Loki.

Het Marvel Universum kan gezien worden als een multiverse dat bestaat uit duizenden afzonderlijke universums en ook wel bekend staat als Earth-616 of Prime Earth. Het Marvel Universum is sterk gebaseerd op de echte wereld. De aarde in het Marvel Universe heeft alle kenmerken van de echte, zoals dezelfde landen, mensen en historische gebeurtenissen. Het bevat echter ook veel andere fictieve elementen, waaronder landen als Wakanda en Latveria, en organisaties als het spionagebureau S.H.I.E.L.D.

Korg

Korg is een Kronan krijger die gevangen zat op Sakaar en gedwongen werd om samen met zijn vriend Miek deel te nemen aan de Grandmaster’s Contest of Champions. Toen hij Thor ontmoette, hielp Korg hem en Bruce Banner te ontsnappen uit Sakaar met hulp van Valkyrie. Hij veroorzaakte een opstand en leidde de voormalige gevangenen van Sakaar, samen met Loki, op een reis naar Asgard, waar ze versterkingen leverden en tegen de Berserkers vochten. Terwijl Ragnarök werd losgelaten, was Korg getuige van de vernietiging van Asgard en bleef hij bij de overlevende Asgardians tijdens hun vlucht naar de aarde.

Grootte

17 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

Merk

Nummer