The Incredible Hulk Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Superheld uit Marvel Universe

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0830395083216 Categorie: Filters: , , , , , , , , ,

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van The Incredible Hulk uit Marvel Universe.

Marvel Universe

Het Marvel Universe is een universum waar de verhalen van Marvel plaatsvinden. Superteams als de Avengers, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele Marvel superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Widow, Black Panther, Hulk en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, en antihelden als Deadpool, Venom, Ghost Rider en Loki.

Het Marvel Universum kan gezien worden als een multiverse dat bestaat uit duizenden afzonderlijke universums en ook wel bekend staat als Earth-616 of Prime Earth. Het Marvel Universum is sterk gebaseerd op de echte wereld. De aarde in het Marvel Universe heeft alle kenmerken van de echte, zoals dezelfde landen, mensen en historische gebeurtenissen. Het bevat echter ook veel andere fictieve elementen, waaronder landen als Wakanda en Latveria, en organisaties als het spionagebureau S.H.I.E.L.D.

The Incredible Hulk

Dr. Robert Bruce Banner heeft een dissociatieve identiteitsstoornis en is een fysiek zwakke, sociaal teruggetrokken en emotioneel fysicus. Hij wordt voornamelijk vertegenwoordigd door het alter ego Hulk, een kolossale en gespierde mensachtige met een groene huid en een grenzeloze mate van fysieke kracht. Robert en zijn alter ego zijn erg verschillend en hebben ook een hekel aan elkaar. Na zijn onbedoelde blootstelling aan gammastraling terwijl hij het leven van Rick Jones redde tijdens de ontploffing van een experimentele bom, wordt Banner fysiek getransformeerd in de Hulk wanneer hij wordt blootgesteld aan emotionele stress. Deze transformatie leidt vaak tot destructieve uitbarstingen en conflicten die het burgerleven van Banner bemoeilijken.

Het niveau van kracht van de Hulk wordt normaal gesproken uitgedrukt in verhouding tot zijn niveau van woede. Hulk is bestand tegen verwondingen of schade en kan extreem hoge temperaturen en nucleaire explosies doorstaan. Hij heeft zowel regeneratieve als adaptieve helende vermogens, waaronder het kweken van weefsels, wat hem in staat stelt onder water te ademen en gedurende langere perioden onbeschermd in de ruimte te overleven. Wanneer hij gewond is, geneest hij van de meeste wonden binnen enkele seconden.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 10 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2008

Merk