Captain America NECA Head Knockers Verzamelfiguur

Superheld uit Marvel Universe

34,95

Op voorraad

NECA Head Knockers Verzamelfiguur van Captain America uit Marvel Universe.

Marvel Universe

Het Marvel Universe is een universum waar de verhalen van Marvel plaatsvinden. Superteams als de Avengers, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele Marvel superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Widow, Black Panther, Hulk en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, en antihelden als Deadpool, Venom, Ghost Rider en Loki.

Het Marvel Universum kan gezien worden als een multiverse dat bestaat uit duizenden afzonderlijke universums en ook wel bekend staat als Earth-616 of Prime Earth. Het Marvel Universum is sterk gebaseerd op de echte wereld. De aarde in het Marvel Universe heeft alle kenmerken van de echte, zoals dezelfde landen, mensen en historische gebeurtenissen. Het bevat echter ook veel andere fictieve elementen, waaronder landen als Wakanda en Latveria, en organisaties als het spionagebureau S.H.I.E.L.D.

Captain America

Captain America is het alter ego van Steve Rogers. Rogers ise en jonge kunstenaar die tot het hoogtepunt van menselijke perfectie is verbeterd door een experimenteel supersoldatenserum. Hij diende tijdens de Tweede Wereldoorlog in het leger om de regering van de Verenigde Staten te helpen. De superheld draagt een kostuum met een Amerikaans vlagmotief en gebruikt een bijna onverwoestbaar schild. Tegen het einde van de oorlog kwam hij vast te zitten in ijs en overleefde hij in schijndood totdat hij in de moderne tijd nieuw leven werd ingeblazen. Captain America heeft vaak moeite om zijn idealen als man uit zijn tijd te behouden. Desondanks blijft hij een zeer gerespecteerd figuur, zowel bij het Amerikaanse publiek als in de superheldengemeenschap. Captain Amerika is de leider van de Avengers.

Captain America’s uniform is gemaakt van brandvertragend materiaal en hij draagt een lichtgewicht, kogelvrij pantser van duraluminium onder zijn uniform voor extra bescherming. Oorspronkelijk was het masker van Rogers apart van zijn pak, waardoor zijn identiteit bijna werd blootgelegd. Om herhaling van de situatie te voorkomen, werd het masker verbonden aan zijn uniform. Een bijkomend voordeel was dat zijn eerder blootgestelde nek word bedekt.

Grootte

20 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2016

Merk