Aanbieding!

Kevin Matchstick Graphitti Designs Actiefiguur

Personage uit Mage

19,95

Op voorraad

Graphitti Designs Actiefiguur van Kevin Matchstick uit Mage Premiere Series.

Mage

Kevin Matchstick komt op een avond thuis van zijn werk en ontmoet een mysterieuze vreemdeling. Kevin, normaal gesproken een stille en terughoudende man, stelt zich open voor de vreemdeling en de twee bespreken persoonlijke filosofieën totdat Kevin zijn weg vervolgt. Later ziet Kevin een dakloze man die wordt belaagd door verschillende onbekende aanvallers en voelt hij de drang om in te grijpen en de hulpeloze oude man te redden. In de dagen die volgen, raakt Kevin betrokken bij verschillende andere aanvallen. Gedurende deze tijd ontdekt Kevin dat hij verschillende bovenmenselijke vermogens heeft, zoals verbeterde kracht, duurzaamheid en uithoudingsvermogen. Later ontmoet Kevin de vreemdeling met wie hij eerder sprak om erachter te komen dat de mysterieuze jongeman de machtige wereldmagiër Mirth is.

Kevin Matchstick

Kevin Matchstick was een normale man met een gemiddeld leven totdat hij de tovenaar Mirth ontmoette. Vanaf dat moment ontdekte Kevin dat hij en zijn honkbalknuppel mystieke krachten hebben om de mensheid te beschermen tegen kwaadaardige magische krachten en wezens. Uiteindelijk ontdekt Kevin dat Mirth Merlijn is, de honkbalknuppel Excalibur is en dat hij, op de een of andere dubbelzinnige manier, koning Arthur is.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

20 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

1998

Merk