Atlantean Ram WizKids Verzamelfiguur

Personages en voertuig uit Mage Knight

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0807652004062 Categorie: Tags: , , ,

WizKids Verzamelfiguur van Atlantean Ram uit Mage Knight.

Mage Knight

Na eeuwen van vervolging door een dominante magocratie hebben de revolutionairen een manier gevonden om de score gelijk te trekken. Nu de nieuwe republieken Khamsin en de Northlands hun eigen territoria hebben afgescheiden van het Atlantean Empire, begint het echte gevecht om hun zwaarbevochten vrijheid te behouden en voor eens en voor altijd een einde te maken aan de tirannie van het rijk.

Atlantean Ram

Nadat Khamsin de vernietiging door de gecombineerde legers van de Atlantean en de High Elven heeft overleefd, en de Northlands veilig zijn gesteld onder de auspiciën van de goed opgeleide Northlander legers van krijgsheer Blackwyn, begint een nieuw tijdperk voor de strijders van de revolutie. Nu de Council of Merchants stevig de controle heeft over Khamsin en het vijfhonderd mijl lange front dat de BPRev-gebieden van Khamsin, de Grange Valley, de Northlands en het Amazon thuisland Nepharus Mons verbindt, hebben de revolutionairen voor het eerst een solide basis om te werken vanuit hun oorlog tegen de andere facties – maar zullen moeten vechten als de duivel om het te behouden.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

14 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren met voertuig

Uitgave

2001

Merk