Frodo Toy Biz Actiefiguur

Personage uit The Lord of the Rings

12,50

Uitverkocht

Artikelnummer: 0035112813026 Categorie: Filters: , , ,

Toy Biz Actiefiguur van Frodo uit The Lord of the Rings.

The Lord of the Rings

The Lord of the Rings speelt zich af in het tweede tijdperk van Middle Earth waar de Lords of Elfes, Dwarves en Men Rings of Power krijgen. Buiten hun medeweten, smeedt de Dark Lord Sauron de One Ring om de andere Rings te domineren, zodat hij Middle Earth kan veroveren. Een laatste alliantie van mannen en elven vecht tegen de troepen van Sauron. Isildur van Gondor hakt de vinger van Sauron en de Ring door midden, waardoor Sauron wordt verslagen.

Met Saurons eerste nederlaag begint het derde tijdperk van Middle Earth. Isildur neemt neemt de Ring voor zichzelf, maar wordt later gedood door Orcs. De Ring is 2500 jaar verloren gegaan in een rivier totdat hij wordt gevonden door Gollum, die hem al meer dan vierenhalve eeuw in zijn bezit heeft. Op een gegeven moment verliest Gollum de Ring, die vervolgens wordt gevonden door een hobbit genaamd Bilbo Baggins, die niet op de hoogte is van zijn geschiedenis.

Frodo

Frodo Baggins is een hobbit die de One Ring erft van zijn neef Bilbo Baggings en hij gaat op een zoektocht om deze te vernietigen in de vuren van Mount Doom in Mordor. Frodo raakt herhaaldelijk gewond tijdens de zoektocht en wordt steeds meer belast door de Ring als deze Mordor nadert. Hij verandert ook, groeit in begrip en mededogen en vermijdt geweld. Bij zijn terugkeer is hij niet in staat om zich weer in het gewone leven te nestelen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

11 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2003

Merk

Nummer