Elven Archer & Swordsman Art Asylum Minimates Verzamelfiguren

Personages uit The Lord of the Rings

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0687203876993 Categorie: Filters: , , , ,

Art Asylum Minimates Verzamelfiguren van Elven Archer en Swordsman uit The Lord of the Rings.

The Lord of the Rings

The Lord of the Rings speelt zich af in het tweede tijdperk van Middle Earth waar de Lords of Elfes, Dwarves en Men Rings of Power krijgen. Buiten hun medeweten, smeedt de Dark Lord Sauron de One Ring om de andere Rings te domineren, zodat hij Middle Earth kan veroveren. Een laatste alliantie van mannen en elven vecht tegen de troepen van Sauron. Isildur van Gondor hakt de vinger van Sauron en de Ring door midden, waardoor Sauron wordt verslagen.

Met Saurons eerste nederlaag begint het derde tijdperk van Middle Earth. Isildur neemt neemt de Ring voor zichzelf, maar wordt later gedood door Orcs. De Ring is 2500 jaar verloren gegaan in een rivier totdat hij wordt gevonden door Gollum, die hem al meer dan vierenhalve eeuw in zijn bezit heeft. Op een gegeven moment verliest Gollum de Ring, die vervolgens wordt gevonden door een hobbit genaamd Bilbo Baggins, die niet op de hoogte is van zijn geschiedenis.

Elven Archer

Een archer is een boogschutter, iemand wiens primaire wapen in de strijd de pijl en boog is. De Elven Archer van Lórien gebruiken grote bogen van Mallorn hout, bespannen met elfenhaar. Hun pijlen waren bijna 1,20 meter lang en meestal gemaakt van as met een punt van goud en in de vorm van een Mallorn blad. Ze gebruikten een spiraalvormige methode van veren, waardoor hun pijlen nauwkeuriger werden.

Swordsman

Een swordsman is een zwaardvechter, iemand die erg goed is in zwaardvechten of schermen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

9 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren met accessoires

Uitgave

2004

Merk

Nummer