Bilbo Baggins Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Personage uit The Hobbit

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0830395026596 Categorieën: , Filters: , , , , ,

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van Bilbo Baggins uit The Hobbit.

Bilbo Baggins

Bilbo Baggins is een hobbit die in de laatste jaren van de Third Age in The Shire woont. Vóór zijn avonturen werd Bilbo beschouwd als een zeer keurige en respectabele hobbit vanwege zijn beleefde karakter en afkeer van alles wat ongewoon was. Hij had strikte culinaire en hygiënische principes. In het begin was hij vaak niet zo enthousiast over de ruige reisomstandigheden. Maar als zoon van Bungo Baggins en Belladonna Took, had Bilbo bloed van twee belangrijke hobbit families. In de ogen van zijn buren leek hij oorspronkelijk net zijn vader, een solide, verstandige en respectabele hobbit. Maar toen hij ouder werd, begon hij te veranderen.

Hobbits zijn tussen de 60 en 120 centimeter lang, met verschillen tussen mannen en vrouwen. Ze hebben korte benen, spitse oren en harige voeten met leerachtige zolen, waardoor de meesten nooit schoenen dragen. Vergeleken met de dwergen zijn ze wat korter en minder dik. In het begin van hun geschiedenis werden hobbits verdeeld in drie soorten met verschillende gewoonten en temperament. De Stoors groeiden gezichtshaar en hadden affiniteit met water, boten, zwemmen en droegen laarzen. De Fallohides waren mooi, lang en slank, een avontuurlijk volk, vriendelijker en meer open voor buitenstaanders. Ten slotte zijn de Harfoots het talrijkst en vestigen zich in holen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 10 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2012

Merk

Nummer