Keroppi & Dashleen Mattel Pop

Personages uit Hello Kitty

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0887961949391 Categorie: Filters: , , , , , , , ,

Mattel Pop Dashleen en Keroppi uit Hello Kitty.

Hello Kitty

Hello Kitty is een gijinka, een Engels meisje met kenmerken van een Japanse Bobtail kat. Haar volledige naam is Kitty White en ze is geboren op 1 november in de buitenwijken van Londen. Haar lengte wordt beschreven als vijf appels en haar gewicht als drie appels. Ze is een slim meisje met een goed hart. Kitty verzamelt graag leuke dingen, is erg goed in koekjes bakken en haar favoriete vakken op school zijn Engels, muziek en kunst. Ze komt uit een groot gezin en heeft een goede relatie met haar tweelingzus Mimmy. Haar zus is een verlegen meisje, die houdt van naaien en droomt van een huwelijk. Terwijl Hello Kitty een rode strik op haar linkeroor draagt, draagt ​​Mimmy een gele aan haar rechteroor. Vader George is een betrouwbare, humoristische, maar ook verstrooide man. Moeder Mary is een goede kokkin die heerlijke appeltaart kan maken en graag huishoudelijk werk doet. Opa Anthony vertelt graag verhalen en oma Margaret is gek op naaien.

Keroppi

Keroppi Hasunoue is een kikker met grote ogen en een V-vormige mond. Hij komt uit een grote familie en heeft veel kikkervrienden. Keroppi is ook goed bevriend met Hello Kitty, Denden de slak en een handgemaakte pop met de naam Teruteru. Hij houdt van zwemmen, honkbal, spelen met boemerangs en zingen. Hij woont samen met zijn ouders, zijn zus Pikki en zijn broer Koroppi, in een huis aan de rand van Donut Pond.

Dashleen

Dashleen is gekleed in een trendy outfit met stijlvolle accessoires zoals hoge glittersneakers, een vinylrok en een hoofddeksel dat bij haar vriend Keroppi past.

Grootte

24 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren met accessoires

Merk