Aanbieding!

Mohawk NECA Actiefiguur

Mogwai uit Gremlins

74,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0634482307588 Categorie: Filters: , , , , ,

NECA Actiefiguur van Mohawk uit Gremlins.

Gremlins

Uitvinder Randall Peltzer bezoekt een antiekwinkel in de hoop een kerstcadeau voor zijn zoon Billy te vinden. Binnen ontmoet Randall een klein, harig wezen genaamd een mogwai. De eigenaar, Mr. Wing, weigert Randall het schepsel te verkopen, maar zijn kleinzoon verkoopt het stiekem en waarschuwt Randall om drie belangrijke regels te onthouden:

  1. Stel de mogwai niet bloot aan licht, vooral zonlicht, dat hem zal doden
  2. Laat de mogwai niet in contact komen met water
  3. Voer de mogwai nooit na middernacht

Randall geeft de mogwai als huisdier aan Billy, noemt hem Gizmo en legt de drie regels uit. Wanneer Billy’s vriend Pete per ongeluk water over Gizmo morst, verschijnen er nog vijf mogwai uit zijn rug. Deze wezens zijn nog lastiger en onder leiding van de agressieve Stripe. Billy laat een van de mogwai zien aan zijn voormalige leraar natuurwetenschappen, waarmee hij een andere mogwai laat ontstaan en waar ze mee experimenteren. Terug thuis word Billy door de mogwai gedwongen om ze na middernacht te voeden. Hierdoor vormen ze cocons die al snel uitkomen en evalueren in ondeugende, donkergroene, reptielachtige monsters.

Mohawk

Mohawk is de leider van The New Batch. Hij is agressief en herkenbaar aan de grote en vlijmscherpe visachtige stekels die uit zijn rug steken. Mohawk is een pestkop, hij geeft Gizmo schokken met elektrische draden, maakt continue kopieën van hem met een kopieerapparaat, plakt klittenband op zijn vacht en slaat hem met een speelgoedtrein. Mohawk wordt beschouwd als een reïncarnatie van Stripe en zijn acties zijn mogelijk uit wraak omdat hij door zonlicht werd gedood.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

16 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Merk