Gung Ho Hasbro Actiefiguur

Personage uit GI Joe

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993953912 Categorie: Filters: , , , , , ,

Hasbro Actiefiguur van Gung Ho uit GI Joe.

Gung Ho

Gung Ho’s echte naam is Ettienne R. LaFitte, en zijn rang was oorspronkelijk die van sergeant E-7. Later werd hij gepromoveerd tot sergeant-majoor E-9 (USMC). Gung Ho werd geboren in een grote Cajun-clan, in het fictieve Fer-de-Lance, Louisiana. Zijn primaire militaire specialiteit is recondo-instructeur en zijn secundaire militaire specialiteit is jungle-oorlogstrainingsinstructeur.

Hij verhuisde uiteindelijk naar New Orleans en verwierf een reputatie als een keiharde vechter en messenvechter. Hij trad op 18-jarige leeftijd toe tot de mariniers en was de voorname ere-afgestudeerde van Marine Corps Recruit Depot Parris Island. Gung Ho heeft de Airborne School, Recondo School, Marine Ordnance School, Administration School in Camp Johnson gevolgd en is een gekwalificeerde expert in alle handvuurwapens van de NAVO-infanterie, de meeste infanteriewapens van het Warschaupact en de XM-76 granaatwerper.

Gung Ho staat bekend om zijn gebrek aan angst op het slagveld, evenals zijn legendarische prestaties van bijna bovenmenselijke kracht. Zijn teamgenoten zijn gaan vertrouwen op zijn onbaatzuchtige moed, kracht en doorzettingsvermogen. Nadat het team tijdelijk was ontbonden en hersteld, kreeg Gung Ho een positie als veldcommandant aangeboden. Zijn expertise in de moerassen van Louisiana hielp hem een ​​missie te leiden om de Dreadnok-compound in de Florida Everglades binnen te vallen en te sluiten.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2022

Merk

Nummer