Slimer NECA Head Knockers Verzamelfiguur

Personage uit Ghostbusters

39,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0634482319505 Categorie: Filters: , , , , , , ,

NECA Head Knockers Verzamelfiguur van Slimer uit Ghostbusters.

Ghostbusters

Nadat de parapsychologieprofessoren Peter Venkman, Ray Stantz en Egon Spengler van Columbia University hun eerste ontmoeting met een geest in de New York Public Library hebben meegemaakt, verliest de universiteitsdecaan de geloofwaardigheid van hun paranormaal gerichte onderzoek en ontslaat ze. Het trio reageert door Ghostbusters op te richten, een paranormale onderzoeks- en eliminatiedienst die opereert vanuit een oude brandweerkazerne. Ze ontwikkelen hightech nucleair aangedreven apparatuur om geesten te vangen en in bedwang te houden.

Na een paranormale ontmoeting in haar appartement belt Dana Barrett de Ghostbusters. Ze vertelt dat ze getuige was van een demonisch hondachtig wezen in haar koelkast. Ray en Egon onderzoeken de situatie terwijl Peter haar appartement inspecteert. Vervolgens worden de Ghostbusters ingehuurd om de vraatzuchtige geest Slimer uit het Sedgewick Hotel te verwijderen. Ze vangen de geest en deponeren hem in een ecto-containment unit onder de brandweerkazerne. Bovennatuurlijke activiteit neemt snel toe in de stad en de Ghostbusters worden beroemd; ze nemen Winston Zeddemore aan als vierde lid, om aan de groeiende vraag te voldoen.

Slimer

Slimer, ook bekend als Onionhead, Little Spud of The Green Ghost, is een geest die bestaat uit puur ectoplasma en de eerste geest die met succes werd gevangen door de Ghostbusters. Slimer staat bekend om zijn enorme eetlust en het slijm dat hij achterlaat als hij door vaste voorwerpen gaat.

Grootte

18 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2018

Merk