Dr. Raymond Stantz Jada Toys Metals Die Cast Verzamelfiguur

Personage uit Ghostbusters

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0801310976388 Categorie: Filters: , , , , ,

Jada Toys Metals Die Cast Verzamelfiguur van Dr. Raymond Stantz uit Ghostbusters.

Ghostbusters

Nadat de parapsychologieprofessoren Peter Venkman, Ray Stantz en Egon Spengler van Columbia University hun eerste ontmoeting met een geest in de New York Public Library hebben meegemaakt, verliest de universiteitsdecaan de geloofwaardigheid van hun paranormaal gerichte onderzoek en ontslaat ze. Het trio reageert door Ghostbusters op te richten, een paranormale onderzoeks- en eliminatiedienst die opereert vanuit een oude brandweerkazerne. Ze ontwikkelen hightech nucleair aangedreven apparatuur om geesten te vangen en in bedwang te houden.

Na een paranormale ontmoeting in haar appartement belt Dana Barrett de Ghostbusters. Ze vertelt dat ze getuige was van een demonisch hondachtig wezen in haar koelkast. Ray en Egon onderzoeken de situatie terwijl Peter haar appartement inspecteert. Vervolgens worden de Ghostbusters ingehuurd om de vraatzuchtige geest Slimer uit het Sedgewick Hotel te verwijderen. Ze vangen de geest en deponeren hem in een ecto-containment unit onder de brandweerkazerne. Bovennatuurlijke activiteit neemt snel toe in de stad en de Ghostbusters worden beroemd; ze nemen Winston Zeddemore aan als vierde lid, om aan de groeiende vraag te voldoen.

Dr. Raymond Stantz

Dr. Raymond “Ray” Stantz is een van de originele Ghostbusters en een van de meest toegewijde in het nastreven van het bestuderen van het paranormale. Ray werkte aan de Columbia University en bestudeerde de paranormale verschijnselen met Dr. Peter Venkman en Dr. Egon Spengler.

Grootte

10 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2016

Merk