Aanbieding!

Hank & Squirt Bandai Speelfiguren

Octopus en schildpad uit Finding Dory

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 3296580366002 Categorie: Filters: ,

Bandai Speelfiguren van Hank en Squirt uit Finding Dory.

Finding Nemo

Anemoonvis Marlijn leeft in een anemoon in het Great Barrier Reef met zijn partner, Coral, en hun eieren. Nadat Coral en bijna alle eieren zijn opgegeten door een barracuda, wordt Marlin overbezorgd voor zijn zoon Nemo, geboren uit één overgebleven ei. Terwijl Marlin op diens eerste schooldag met Nemo’s leraar praat, nadert Nemo een speedboot, waar een paar duikers hem vangen. Marlin achtervolgt de boot tevergeefs en ontmoet Dory, een blauwe Picasso Doktersvis met acuut geheugenverlies op korte termijn, die haar hulp aanbiedt.

Finding Dory

Dory werd als kind gescheiden van haar ouders Jenny en Charlie. Toen ze opgroeide, probeerde Dory ze te zoeken, maar ze vergat ze vanwege haar geheugenverlies op korte termijn. Later voegde ze zich bij Marlijn de anemoonvis, op zoek naar Nemo. Een jaar nadat ze Marlin en Nemo heeft ontmoet, woont Dory bij hen. Op een dag krijgt Dory een flashback en herinnert ze zich haar ouders. Ze besluit ze te zoeken, maar haar geheugenprobleem vormt een obstakel. Ze herinnert zich plotseling dat ze in de “Jewel of Morro Bay, California” aan de overkant van de oceaan woonden.

Hank

Hank is een octopus met een fel oranjerode huid. Hij heeft een grote, bolle kop en zeven lange armen bedekt met crèmekleurige zuignapjes. Hij verloor een tentakel waardoor hij eigenlijk een septopus is.

Squirt

Squirt is een kleine jonge zeeschildpad. Hij heeft een bleekgroene huid met bruine vlekken op zijn hoofd en vinnen. Zijn schelp is helder bruin-oranje en is versierd met Hawaiiaans hibiscuspatroon. Crush en zijn zoon Squirt zijn misschien wel de coolste schildpadden in de oceaan.

Grootte

32 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

2 figuren

Merk