Yunalesca & Cerberus Square Enix Verzamelfiguren

Personages uit Final Fantasy

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0699788803776 Categorie: Filters: , , , , , ,

Square Enix Verzamelfiguren van Yunalesca & Cerberus uit Final Fantasy Creatures.

Final Fantasy

Final Fantasy richt zich op een groep personages die strijdt tegen een kwaadaardige antagonist die de wereld domineert. Verhalen gaan vaak over een soevereine staat in opstand, waarbij de hoofdrolspelers deelnemen aan de opstand. De helden zijn vaak voorbestemd om het kwaad te verslaan en verzamelen zich af en toe als een direct gevolg van de kwaadaardige acties van de antagonist. De verhalen benadrukken vaak de interne worstelingen, passies en tragedies van de personages, en de hoofdplot verdwijnt vaak naar de achtergrond als de focus verschuift naar hun persoonlijke leven. Games onderzoeken ook relaties tussen personages, variërend van liefde tot rivaliteit. Andere terugkerende situaties die de plot drijven, zijn geheugenverlies, een held die corrupt is geworden door een kwade kracht, verkeerde identiteit en zelfopoffering. Magische bollen en kristallen zijn terugkerende in-game-items die vaak verband houden met de thema’s van de games. Kristallen spelen vaak een centrale rol bij het creëren van de wereld, en de meeste Final Fantasy games koppelen kristallen en bollen aan de levenskracht van de planeet. Als zodanig drijft de controle over deze kristallen het belangrijkste conflict aan. De klassieke elementen zijn ook een terugkerend thema in de serie met betrekking tot de helden, schurken en items. Andere veel voorkomende thema’s zijn de Gaia-hypothese, een apocalyps en conflicten tussen geavanceerde technologie en de natuur.

Yunalesca

Yunalesca is een eindbaas in de Zanarkand Dome. De strijd wordt gestreden in drie fasen, waarbij ze bij elke verandering demonischer wordt. Haar derde vorm lijkt op de sprite van Goddess. Yunalesca heeft drie vormen, elk met een aparte HP pool. Wanneer een vorm wordt verslagen, verandert Yunalesca in haar volgende vorm. Ondanks dat ze wordt geïmpliceerd door haar Sensor beschrijving, krijgt ze geen extra schade van Holy. Hellfire, Thor’s Hammer en Delta Attack zijn alternatieve opties tegen Yunalesca, hoewel de laatste onder normale omstandigheden niet te zien is.

Cerberus

Cerberus is een monsterlijke driekoppige hond die verschijnt als eindbaas in de Earthgift Shrine kerker en laat de Kotetsu vallen wanneer het wordt verslagen. Cerberus is de sterkste van de hondachtige vijanden die je tegenkomt.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

8 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren

Uitgave

2003

Merk