Aanbieding!

Varuna ArtFX Actiefiguur

Personage uit Final Fantasy

24,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0699788800850 Categorie: Filters: , , , , ,

ArtFX Actiefiguur van Varuna uit Final Fantasy X: Monster Collection.

Final Fantasy

Final Fantasy richt zich op een groep personages die strijdt tegen een kwaadaardige antagonist die de wereld domineert. Verhalen gaan vaak over een soevereine staat in opstand, waarbij de hoofdrolspelers deelnemen aan de opstand. De helden zijn vaak voorbestemd om het kwaad te verslaan en verzamelen zich af en toe als een direct gevolg van de kwaadaardige acties van de antagonist. De verhalen benadrukken vaak de interne worstelingen, passies en tragedies van de personages, en de hoofdplot verdwijnt vaak naar de achtergrond als de focus verschuift naar hun persoonlijke leven. Games onderzoeken ook relaties tussen personages, variërend van liefde tot rivaliteit. Andere terugkerende situaties die de plot drijven, zijn geheugenverlies, een held die corrupt is geworden door een kwade kracht, verkeerde identiteit en zelfopoffering. Magische bollen en kristallen zijn terugkerende in-game-items die vaak verband houden met de thema’s van de games. Kristallen spelen vaak een centrale rol bij het creëren van de wereld, en de meeste Final Fantasy games koppelen kristallen en bollen aan de levenskracht van de planeet. Als zodanig drijft de controle over deze kristallen het belangrijkste conflict aan. De klassieke elementen zijn ook een terugkerend thema in de serie met betrekking tot de helden, schurken en items. Andere veel voorkomende thema’s zijn de Gaia-hypothese, een apocalyps en conflicten tussen geavanceerde technologie en de natuur.

Varuna

Varuna is een vijand die te vinden is in de Omega Ruins en in de Nucleus inside Sin. Ze zijn vaak te vinden in de ruïnes bij de glyph naar de Teleport Sphere, of het lagere niveau nadat Omega Weapon is verslagen. Het vertoont een gelijkenis met Diabolos. Varuna zal de strijd beginnen door Haste op zichzelf te werpen en zal vervolgens aanvallen met elementaire magie op hoog niveau. In de Vedische religie is Varuna een god van grote wonderen, die heerst over de lucht, het water, de hemelse oceaan, de wet en de onderwereld. Varuna wordt aanbeden als de heer van hemel en aarde en dient als rijdier van Vishnu.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2002

Merk