Timmy Turner Palisades Toys Speelfiguur

Personage uit Fairly Odd Parents

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0666620122814 Categorie: Filters: , , , ,

Palisades Toys Speelfiguur van Timmy Turner uit Fairly Odd Parents.

Fairly Odd Parents

De hoofdpersoon van Fairly Odd Parents is het tienjarig jongetje Timmy Turner dat in de fictieve stad Dimmsdale woont. Hij heeft het zwaar te verduren: ouders die nooit naar hem luisteren, een gemene oppas genaamd Vicky, die hem onderdrukt als een slaaf, en een leraar (Crocker) die hem constant een onvoldoende geeft voor de toetsen die Timmy op school maakt.

Doordat men in de feeënwereld merkt dat hij ongelukkig is, krijgt hij op een dag twee feeënpeetouders toegewezen; de slimme fee Wanda en haar onnozele man Cosmo. Zij vervullen elke wens van Timmy die uitvoerbaar is (wat niet voor elke wens blijkt te gelden). Steeds blijkt dat die vervulling van de wens toch niet het gewenste resultaat oplevert, maar integendeel allerlei ongedachte moeilijkheden oplevert, waarna Timmy de wens weer ongedaan gemaakt wenst. De serie wordt daarnaast opgekleurd door onafzienbare moeilijkheden in de persoonlijke sfeer, bijvoorbeeld jaloezie, de baas spelen, verliefdheid, verongelijktheid, en de domheid van alle volwassenen in de serie.

Timmy moet het feit dat hij feeënpeetouders heeft goed verborgen houden, want als iemand erachter komt zullen ze bij hem worden weggehaald. Cosmo en Wanda vermommen zich altijd als goudvissen of voorwerpen als er iemand in Timmy’s buurt komt. Timmy krijgt het vooral aan de stok met zijn leraar, meneer Crocker, die koste wat het kost een fee wil vangen voor zijn eigen doeleinden.

In het zesde seizoen krijgt Cosmo een baby (bij feeën worden de mannen zwanger), die Poof wordt genoemd. Ook deze baby-fee zorgt voor veel opschudding. In tegenstelling tot die van andere feeën is zijn toverstok een rammelaar.

Timmy Turner

Timmy is een klein jongetje van 10 jaar, met een roze petje en enorme voortanden. Zijn ouders geven hem weinig aandacht en zijn oppas Vicky geeft hem de hele tijd vervelende klusjes. Maar gelukkig heeft hij op zijn kamer een vissenkom met twee goudvissen, die – zonder dat iemand anders het weet – zijn feeënpeetouders zijn, die vrijwel al zijn wensen kunnen vervullen. Timmy is heimelijk verliefd op Trixie Tang, een meisje dat alleen maar valt op jongens die rijk en populair zijn. Timmy’s beste vrienden zijn zijn klasgenoten Chester Mc Badbat en AJ. Hoewel hij best slim is, haat hij leren en haalt hij alleen onvoldoendes. Timmy doet geregeld wensen uit eigenbelang, maar is altijd bereid om te helpen zijn fouten goed te maken als een wens verkeerd uitpakt. Bovendien probeert hij soms ook anderen met zijn wensen te helpen, al pakt dat niet altijd even goed uit. Wanneer iemand hem vraagt hoe hij aan bepaalde spullen komt die hij gewenst heeft, is zijn antwoord “Internet” of Erfenis. Zijn volledige naam is Timothy Tiberius “Timmy” Turner

Dit figuur wordt geleverd in originele geopende verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

12 cm

Verpakking

Blister (geopend)

Inhoud

2 figuren met accessoires

Uitgave

2005

Merk

Nummer