Aanbieding!

Mr. Smee Famosa Speelfiguur

Personage uit Disney Sprookjes

7,50

Uitverkocht

Artikelnummer: 8410779221865-MS Categorie: Tags: , , , , , ,

Famosa Speelfiguur van Mr. Smee uit Peter Pan.

Peter Pan

In Londen worden de voorbereidingen van George en Mary Darling om een feest bij te wonen verstoord door de capriolen van hun zoontjes, John en Michael, die een Peter Pan verhaal naspelen dat hun is verteld door hun oudere zus Wendy. Een geïrriteerde George eist dat Wendy stopt met de verhalen en de slaapkamer verlaat, want vroeg of laat moeten mensen volwassen worden. Later die avond arriveert Peter Pan zelf in de kinderkamer om zijn verloren schaduw te vinden. Hij haalt Wendy over om naar Neverland te komen, waar ze nooit zal hoeven opgroeien, en zij en de jongens vliegen daarheen met de hulp van de elf Tinker Bell.

Een piratenschip van Kapitein Haak (Captain Hook) en zijn bemanning ligt voor anker bij Neverland. Wanneer Peter en de kinderen arriveren, schiet Kapitein Haak op hen met een kanon, en Peter brengt ze in veiligheid terwijl hij de piraten opjaagt. Kapitein Haak wil wraak op Peter voor het afhakken van zijn hand, maar is bang voor de krokodil die de hand heeft opgegeten, wetende dat hij de rest van hem graag wil opeten. Tinker Bell is jaloers op Peter zijn aandacht voor Wendy en overtuigt de Lost Boys dat hij hen heeft bevolen Wendy neer te schieten. Het verraad van Tinker Bell wordt al snel ontdekt en Peter verbant haar.

John en Michael gaan met de Lost Boys op zoek naar de indianen van het eiland, maar de indianen zijn overtuigd dat de jongens verantwoordelijk zijn voor de ontvoering van Tiger Lily. Ondertussen neemt Peter Wendy mee naar de zeemeerminnen, die in paniek vluchten wanneer Kapitein Haak verschijnt. Peter en Wendy zien dat de piraten Tiger Lily hebben gevangen, om haar te dwingen Peter zijn schuilplaats te onthullen. Peter bevrijdt Tiger Lily en geeft haar terug aan het opperhoofd. Ondertussen profiteert Haak van de jaloezie van Tinker Bell op Wendy, waardoor de fee de geheime schuilplaats van Peter onthult.

Wendy en haar broers krijgen uiteindelijk heimwee en zijn van plan terug te keren naar Londen. Ze nodigen Peter en de Lost Boys uit om zich bij hen aan te sluiten en door de Darlings te worden geadopteerd. The Lost Boys zijn het daarmee eens, maar Peter wil niet volwassen worden en weigert. De piraten liggen op de loer en vangen de Lost Boys en de Darlings wanneer ze de schuilplaats verlaten, en laten een tijdbom achter om Peter te doden. Tinker Bell hoort van het complot, net op tijd om de bom van Peter af te pakken terwijl deze ontploft.

Peter redt Tinker Bell uit het puin en samen redden ze Wendy, confronteren ze de piraten en laten ze de kinderen vrij voordat ze over de plank moeten lopen. Peter neemt Kapitein Haak mee in een gevecht waardoor Haak in de zee valt en word achtervolgd door de krokodil. Peter beheert het verlaten schip en vliegt het, bijgestaan door het elfenstof van Tinker Bell, met de kinderen aan boord naar Londen.

Mr. Smee

Mr. Smee is de eerste stuurman van Kapitein Haak zijn piratenschip Jolly Roger. Hij is een slimme, gezette man met een bolle neus en rode wangen. Mr. Smee is geen slechte piraat, maar gehoorzaamd eenvoudig de bevelen van zijn kwaadaardige kapitein. Smee hielp de krokodil die Haak wilde opeten bij zijn kapitein weg te houden, en de krokodil leek naar hem te luisteren.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

7 cm

Verpakking

Plastic

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2004

Merk