Bruce Wayne McFarlane Toys Actiefiguur

Superheld uit DC Universe

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926150827 Categorie: Filters: , , , , , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Bruce Wayne uit DC Universe.

DC Universe

Het DC Universe (DCU) is een universum waar de meeste verhalen van DC Comics plaatsvinden. Superteams als de Justice League, Teen Titans en vele DC superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Green Lantern, Aquaman, Green Arrow en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als de Joker, Lex Luthor, Catwoman, Deathstroke, de Penguin en Darkseid.

Het DC Universe is net als de echte wereld, maar dan met superhelden en superschurken erin. Daarnaast bestaan er ook veel fictieve landen als de Qurac, Vlatava en Zandia. Hoewel verhalen zich vaak afspelen in de Verenigde Staten, spelen ze zich ook vaak af in fictieve steden als Gotham City en Metropolis. Buitenaardse soorten als Kryptonians, Thanagarians en interstellaire samenlevingen zijn niet ongewoon.

Bruce Wayne

Bruce Wayne is Batman, een rijke Amerikaanse playboy en filantroop die in Gotham City woont. Hij heeft wraakgevoelens tegen criminelen nadat hij getuige was van de moord op zijn ouders Thomas en Martha, die werden beroofd en doodgeschoten in het bijzijn van de achtjarige Bruce. Hij traint zichzelf fysiek en intellectueel, ontwikkeld een door vleermuis geïnspireerd personage en houdt ‘s nachts de straten van Gotham in de gaten. Batman heeft geen bovenmenselijke krachten, hij vertrouwt op zijn eigen wetenschappelijke kennis, detectivevaardigheden en atletische bekwaamheid. De onuitputtelijke rijkdom van Batman geeft hem toegang tot geavanceerde technologieën en als bekwaam wetenschapper is hij in staat deze technologieën in zijn voordeel te gebruiken en aan te passen.

Grootte

18 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

Merk

Nummer