Cyblade, Psychotron & Heatwave Mattel Verzamelfiguren

Personages uit Cyber Force

7,50

Uitverkocht

Artikelnummer: 0074299141386 Categorie: Filters: , , , , ,

Mattel Verzamelfiguren van Cyblade, Psychotron & Heatwave uit Cyber Force – Mega Heroes: The Ultimate Encounter.

Cyblade

Cyblade kan energie rond haar vuisten creëren die als krachtige wapens kan worden gebruikt. Dominique Thiebault haar mutante kracht kwam vroeg naar voren en stelde haar in staat om te ontsnappen aan een ontvoeringspoging. Ze was echter getraumatiseerd door deze aanval – en had onwillig een van de aanvallers gedood, waardoor ze jaren zat opgesloten. Thiebault werd later gedwongen een Cyberdata S.H.O.C. te worden, onderdrukt door gespecialiseerde chips. Later ontvluchtte ze samen met andere S.H.O.C soldaten van Cyberdata om als Cyber Force het kwaad van Cyberdata te bestrijden. Cyblade werd uiteindelijk de leider van Cyber Force.

Psychotron

Er is weinig bekend over zijn leven, maar Psychotron is een cyborg-lid van de S.H.O.C. en Cyberdata. Hij kan plasma-energie opslaan en vrijgeven om zijn vijanden te raken. Daarnaast heeft Psychotron veel geweren ingebouwd in zijn lichaam.

Heatwave

Heatwave was een cybernetisch verbeterde mutant, met het vermogen om omringende zonne-energie te absorberen en vrij te geven in de vorm van oververhit plasma. Het was vooral moeilijk voor hem toen zijn krachten zich voor het eerst begonnen te manifesteren, omdat ze leidden tot een tragisch incident toen hij per ongeluk zijn broer doodde. Kort daarna sloeg het noodlot opnieuw toe toen zijn dochter werd gedood tijdens een terroristische aanslag. Zijn huwelijk liep al snel op de klippen en zijn prestatieniveau zakte zo laag dat hij zichzelf en degenen onder zijn commando ernstig letsel toebracht tijdens een reddingsoperatie met een hoog risico. Hij voelde dat hij eindelijk de bodem had bereikt; toen kwam Cyberdata opdagen. Ze beloofden hem te genezen en hem een speciaal pak te geven. In ruil daarvoor moest hij hen voorzien van zijn enorme kracht voor verschillende gevechtsoperaties. Daarna werd hij een S.H.O.C. en volgde orders van Cyberdata, totdat de goedaardige Dr. Corben de brain box van zijn hoofd verwijderde. Vervolgens werkte hij samen met Corben, Stryker en Cyblade om Cyber Force te vormen.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

6 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

3 figuren

Uitgave

1995

Merk

Nummer