Cavewoman Rendition Actiefiguur

Personage uit Cavewoman

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0636553410029 Categorie: Tags: , , ,

Rendition Actiefiguur van Cavewoman.

Cavewoman

Meriem Cecilbie Cooper werd in 1980 geboren in Marshville, Oregon. Nadat haar vader is overleden, raakt haar moeder aan de drugs, waardoor ze in aanraking komt met een geheime groep regeringsagenten. Uiteindelijk wil zij haar banden met deze groep verbreken omwille van haar dochter Meriem, Ze zoekt de hulp van Meriem’s grootvader en ​wetenschapper-uitvinder Francis Peacock Reicher. Na een mislukte eerste poging tegen de agenten, maakt hij een mysterieus bovenmenselijke terugkeer. Op deze manier kon hij de agenten gemakkelijk verslaan. Vervolgens neemt hij de 8-jarige Meriem mee op een hovercycle uit de toekomst.

In het laboratorium van haar grootvader ontdekt Meriem een ​​tijdmachine en een lichaamsverbeterend apparaat waarmee een levend wezen door de tijd kan reizen. Hier ontmoet ze voor het eerst Klyde, een reusachtige gorilla die per ongeluk is veranderd door de lichaamsverbeteraar. Grootvader doet hetzelfde met Meriem, maar in plaats van 70 jaar in de toekomst te gaan, worden ze alle drie 70 miljoen jaar terug in de tijd getransporteerd. Zo begint het trio aan een voortdurend avontuur door de tijd, op de vlucht voor dinosaurussen en een geheime tak van de overheid.

De verschillende bovenmenselijke krachten en het uithoudingsvermogen van Meriem komen voort uit haar verbeterde moleculaire structuur. Het werd veranderd en verbeterd door haar grootvader, zodat ze het tijdreizen kon overleven. Meriem’s kracht stelt haar in staat om lange afstanden te springen en is sterk genoeg om de strijd aan te gaan met dinosaurussen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met 2 dino's en accessoires

Uitgave

1998

Merk