Scott Evil McFarlane Toys Actiefiguur

Personage uit Austin Powers

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926141146 Categorie: Tags: , , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Scott Evil uit Austin Powers Features Film Figures Series 2.

Austin Powers

Austin “Danger” Powers is spion voor de Britse geheime dienst, en is in die functie vrijwel voortdurend op jacht naar de kwaadaardige schurk Dr. Evil, en probeert daarbij diens snode plannen te verijdelen. Aanvankelijk wordt hij daarin bijgestaan door mevrouw Kensington, later leert hij haar ongetrouwde dochter Vanessa Kensington kennen. Net als in sommige Bondfilms dragen de andere mooie vrouwen die zijn pad kruisen over het algemeen dubbelzinnige namen als Alotta Fagina, Felicity Shagwell, Ivana Humpalot, de Japanse meisjes Fook Mi en Fook Yu, en Foxxy Cleopatra.

International Man of Mystery (1997)

Het is 1967, de Swinging Sixtees in Londen. Austin Powers, een Brits geheim agent, verslaat een groot deel van de handlangers van zijn grote vijand Dr. Evil. Hij probeert Austin in een nachtclub te doden maar dit mislukt en Dr. Evil ontsnapt door zichzelf in te laten vriezen en zich de ruimte in te laten schieten. Om hem in de toekomst te kunnen verslaan laat Austin Powers zich ook invriezen.

The Spy Who Shagged Me (1999)

Dr. Evil heeft een tijdmachine uitgevonden waarmee hij Austin Powers’ ‘mojo’ steelt. Powers gaat met een tijdmachine terug naar de jaren 60 om zijn mojo terug te halen en ondertussen ontmoet hij zijn nieuwe liefde Felicity Shagwell.

Goldmember (2002)

Dr. Evil en Mini Me willen samen met Goldmember de wereld veroveren. Om dit te bereiken ontvoeren ze spion Nigel Powers, de vader van Austin Powers. Austin Powers gaat vervolgens samen met Foxxy Cleopatra op zoek naar zijn vader.

Scott Evil

Scott Evil Powers is het slimme liefdeskind van Dr. Evil en Frau Farbissina en werd verwekt in de jaren zestig toen Dr. Evil wat Mojo van Powers meenam, hoewel hem als kind werd verteld dat hij kunstmatig in een laboratorium was verwekt. Hij groeide op in een van de schuilplaatsen van Dr. Evil terwijl hij nog bevroren was. Toen Dr. Evil terugkeerde en hoorde dat hij een zoon had, probeerde hij een band met Scott te krijgen, maar hij was verontwaardigd over zijn vader die zo lang afwezig was en over de bewering van zijn vader dat hij niet “slecht genoeg” was om zijn organisatie te leiden.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

1999

Merk