Xenomorph NECA Head Knockers Verzamelfiguur

Personage uit Alien

39,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0634482319307 Categorie: Filters: , , , , ,

NECA Head Knockers Verzamelfiguur van Xenomorph uit Alien.

Alien

Alien volgt de bemanning van het commerciële ruimteschip Nostromo, waaronder Captain Dallas, Executive Officer Kane, Warrant Officer Ripley, Navigator Lambert, Science Officer Ash en ingenieurs Parker en Brett. De computer van het schip detecteert een transmissie van een nabijgelegen maan en wekt de bemanning. Volgens het bedrijfsbeleid moeten ze elk mogelijk noodsignaal onderzoeken waardoor ze landen op de maan, ondanks de protesten van Parker. Op de maan raakt het ruimteschip beschadigd door de atmosfeer en het rotsachtige landschap. De ingenieurs blijven aan boord voor reparaties terwijl Dallas, Kane en Lambert het terrein onderzoeken. Ze ontdekken dat het signaal afkomstig is van een verlaten buitenaards schip en gaan naar binnen, waarbij ze het contact met de Nostromo verliezen. Ripley ontcijfert een deel van de transmissie en beschouwt het als een waarschuwing, maar kan de informatie niet doorgeven aan degenen op het verlaten schip. Ondertussen ontdekt Kane een ruimte met honderden grote eieren.

Alien vs Predator

Alien vs Predator toont een reeks dodelijke ontmoetingen tussen de mensheid en andere buitenaardse soorten. De Aliens zijn woeste, endoparasitoïde wezens, en de Predators zijn technologisch geavanceerde krijgers die jagen als sport en voor de eer.

Xenomorph

De Alien, ook bekend als een Xenomorph XX121 of Internecivus Raptus, is een endoparasitoïde buitenaardse soort. In tegenstelling tot veel andere buitenaardse rassen, hebben de Aliens weinig verstand van techniek. In plaats daarvan zijn het primaire, roofzuchtige wezens met geen hoger doel dan het behoud en de verspreiding van hun eigen soort met alle noodzakelijke middelen, tot en met de eliminatie van andere levensvormen die een bedreiging kunnen vormen voor hun bestaan. Net als wespen of termieten zijn buitenaardse wezens eusociaal, met een enkele vruchtbare koningin die een kaste van krijgers, arbeiders en andere gespecialiseerde stammen fokt. De biologische levenscyclus van de Aliens omvat de traumatische implantatie van endoparasitoïde larven in levende gastheren. Deze chestburster-larven barsten uit het lichaam van de gastheer na een korte incubatieperiode, rijpen binnen enkele uren snel van juveniel tot volwassenheid en zoeken meer gastheren voor implantatie.

Grootte

24 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2017

Merk