Aanbieding!

Colonial Marine cpl. Hicks McFarlane Toys Actiefiguur

Personage uit Aliens

24,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926183320 Categorie: Tags: , , , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Colonial Marine cpl. Hicks uit Aliens Movie Maniacs Series 7.

Aliens

Ellen Ripley zit al 57 jaar in stase aan boord van een ontsnappingsshuttle nadat ze haar schip, de Nostromo, had vernietigd om te ontsnappen aan een dodelijk buitenaards wezen dat haar bemanning afslachtte. Ze wordt gered en ondervraagd door haar werkgevers bij de Weyland-Yutani Corporation, die sceptisch zijn over haar claim van buitenaardse eieren in een verlaten schip op de exomoon LV-426, aangezien het nu de locatie is van de terravormende kolonie Hadleys Hope. Nadat het contact met de kolonie is verbroken, vragen Weyland-Yutani vertegenwoordiger Carter Burke en Colonial Marine Lieutenant Gorman Ripley om hen te vergezellen op onderzoek. Nog steeds getraumatiseerd door haar ontmoeting met buitenaardse wezens, stemt ze in met de voorwaarde dat ze de wezens uitroeien. Ripley maakt kennis met de koloniale mariniers en een androïde, bisschop, op het ruimteschip Sulaco.

Een dropship brengt de expeditie naar het oppervlak van LV-426, waar ze de door de strijd verwoeste kolonie en twee levende alien facehuggers in insluittanks vinden, maar geen lichamen of kolonisten behalve een getraumatiseerd jong meisje, bijgenaamd Newt. Het team lokaliseert de kolonisten onder het fusie-aangedreven atmosfeerverwerkingsstation en gaat naar hun locatie, afdalend in door alien-secretie bedekte gangen. In het centrum van het station vinden de mariniers geopende eieren en dode facehuggers, naast de kolonisten met een cocon die nu dienen als broedmachines voor de nakomelingen van de wezens. De mariniers doden een baby alien nadat het uit de borst van een kolonist is gebarsten, waardoor meerdere volwassen aliens worden gewekt die de mariniers in een hinderlaag lokken en velen van hen doden of gevangen nemen. Wanneer de onervaren Gorman in paniek raakt, neemt Ripley het commando over, neemt de controle over hun gepantserde wagen en ramt het nest om korporaal Dwayne Hicks en soldaten Hudson en Vasquez te redden. Hicks beveelt het dropship om de overlevenden terug te halen, maar een verstekeling buitenaards wezen doodt de piloten en het stort neer op het station. De overlevenden barricaderen zichzelf in de kolonie.

Colonial Marine cpl. Hicks

Korporaal Dwayne Hicks is een Senior Corporal van het United States Colonial Marine Corps aan boord van de USS Sulaco en is een van de enige 4 overlevenden van de expeditie van de Sulaco bemanning naar LV-426, samen met Ellen Ripley, Rebecca “Newt” Jorden en de androïde Bishop. Korporaal Dwayne Hicks en zijn eenheid werden geselecteerd door luitenant Gorman om te worden uitgezonden op een missie naar de planeet LV-426, vergezeld door Weyland-Yutani Corporation, vertegenwoordiger Carter Burke en de enige overlevende van de USCSS Nostromo, Ellen Ripley. Net als de rest van zijn bemanning, geloofde Hicks dat de missie tijdverspilling was, en Ripley’s overtuiging dat er buitenaardse levensvormen op de planeet waren, was onzinnig en ze zouden alleen een communicatiestoring ontdekken in de kolonie Hadley’s Hope.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2004

Merk