Alien Wall Relief SOTA Toys Verzamelfiguur

Personage uit Alien

9,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0807640007860 Categorie: Filters: , , , ,

SOTA Toys Verzamelfiguur van Alien Wall Relief uit Alien.

Alien

Alien volgt de bemanning van het commerciële ruimteschip Nostromo, waaronder Captain Dallas, Executive Officer Kane, Warrant Officer Ripley, Navigator Lambert, Science Officer Ash en ingenieurs Parker en Brett. De computer van het schip detecteert een transmissie van een nabijgelegen maan en wekt de bemanning. Volgens het bedrijfsbeleid moeten ze elk mogelijk noodsignaal onderzoeken waardoor ze landen op de maan, ondanks de protesten van Parker. Op de maan raakt het ruimteschip beschadigd door de atmosfeer en het rotsachtige landschap. De ingenieurs blijven aan boord voor reparaties terwijl Dallas, Kane en Lambert het terrein onderzoeken. Ze ontdekken dat het signaal afkomstig is van een verlaten buitenaards schip en gaan naar binnen, waarbij ze het contact met de Nostromo verliezen. Ripley ontcijfert een deel van de transmissie en beschouwt het als een waarschuwing, maar kan de informatie niet doorgeven aan degenen op het verlaten schip. Ondertussen ontdekt Kane een ruimte met honderden grote eieren.

Alien vs Predator

Alien vs Predator toont een reeks dodelijke ontmoetingen tussen de mensheid en andere buitenaardse soorten. De Aliens zijn woeste, endoparasitoïde wezens, en de Predators zijn technologisch geavanceerde krijgers die jagen als sport en voor de eer.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2004

Merk