Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Gamekings

Gamekings is een televisieprogramma dat van 2002 tot 2017 afwisselend werd uitgezonden op The Box, TMF, MTV, Comedy Central en Spike. Sinds 2017 worden nieuwe video’s alleen nog op de website gepubliceerd. Op het platform bespreken en beoordelen doorgewinterde gamers wekelijks diverse videogames. Zo worden games besproken in reviews en wordt er op games vooruitgeblikt in previews.

Podcasting

Podcasting bij Gamekings heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen. Ooit begonnen ze met Einde van de Week Live, maar zijn daar inmiddels ook shows als Brievenmaandag, King Tier en Nerd Culture aan toegevoegd.

Gamekings Podcast

Ze hebben dus niet alleen iedere dag nieuwe video’s voor ons, maar ook twee keer per week een extra lange podcast. Maandag hebben ze Brievenmaandag waarin ze alle prangende vragen, dilemma’s en levenskwesties beantwoorden en/of oplossen. Iedere vrijdag nemen ze het laatste game nieuws van de afgelopen week door, inclusief de nodige gezelligheid na een lange week werken.

Nerd Culture

Zet het koffieapparaat alvast aan want iedere zondagochtend staat er een kakelverse Nerd Culture voor ons klaar. Gamekings presentatoren Jelle, Huey en Koos ontvangen gasten met een fascinatie voor gaming, comics, anime, manga, film, TV series, Star Wars, Marvel, DC en nog heel veel meer!

Plaats een reactie